Trädgårdsmässan på Margretetorp 19-21 maj 2017

Ännu en kreativ och inspirerande helg. Förberedelserna består i tankearbete, skisser, sponsorförfrågningar och så byggandet. Temat var "Vatten". Jag valde att göra det i formen av Yin och Yang. En härlig utmaning. Idétrdgården skulle bestå av kontraster i form av vilt och tuktat, varmt och kallt, ljust och mörkt, rakt och cirkulärt mm. Mottagandet från besökarna var underbart. 
De tre dagarna bjöd för övrigt på variation en variation av väder i form av hetta och kyla. Variationen bland mässdeltagare kändes mycket bra och besökarna verkade mycket nöjda. Mina sponsorer var: Väla garden i Helsningborg, A-Plåt i Förslöv, Zoo-price i Ängelholm, Varalövs tunnfabrik och så Cliffton som bidrog med singel. Tack allesammans!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln